Akupunktør Jeanette sin blogg

Høsten nærmer seg, sommeren er over og vanlig hverdag er tilbake for de fleste av oss. For noen har det vært godt å komme tilbake til hverdagen, mens for andre kjennes det vanskelig å komme tilbake, da hverdagen ofte består av stress, mas og kjas, og bekymringer.

Det er litt over ett år siden akupunktør Minh Khai Mai-Thi begynte å jobbe her på klinikken, og både hun og jeg stortrives sammen! Det håper jeg flere av dere som er innom oss merker. Og som Minh sier;

Kosmetisk akupunktur ble blant annet utviklet på bakgrunn av at flere akupunktører oppdaget at pasienter som ble behandlet for andre plager opplevde en positiv effekt på utseende. Når kroppens balanse ble gjenopprettet viste det seg også at pasientenes utseende så friskere og sunnere ut.

De fleste har vel erfart at nyttårsforsetter ikke alltid er så lett å gjennomføre, selv om tankene og handlingene er gode. Vi tenker ofte at vi skal bli sunnere, sterkere, sprekere, gladere, osv, men glemmer å sette delmål som gjør det lettere å nå målene. Det er også ganske vanlig at vi har litt for mange mål, noe som...

Nå er det snart jul igjen og tiden er forhåpentligvis inne til å kunne senke skuldre og ta det litt rolig. Rett og slett ta en pause fra hverdagens kjas og mas. Eller ihvertfall, så håper jeg mange kan unne seg det. Det har vært et travelt år her hos oss på Rodeløkka Akupunktur, og tiden er inne for...

Dessverre ligger det nå an til at man må begynne å betale merverdiavgift på behandling med akupunktur fra nyttår. Den forrige regjeringen la dette inn som et forslag i statsbudsjettet for 2022. Den nåværende regjeringen kan endre på dette, dersom de vil.

Til manges store fortvilelse og frustrasjon, så har siste 1 1/2 året handlet mye om pandemi og smitte av Covid-19. Det har ført til at vi har måtte være mer forsiktige med å treffe andre mennesker og oppsøke steder der det er flere mennesker.

Ferien er over for de fleste av oss, skolen har startet og hverdagen er tilbake. Etter et ganske så uvanlig og vanskelig år for mange er det fint å se at det åpnes opp for at vi kan se og treffe kolleger og venner i litt større sammenhenger enn tidligere. Vi krysser fingre for at det varer.