Det er ferietid, men vi ses igjen i august.

27.06.2024
Akupunktør Jeanette Johannessen = #EnGladAkupunktør
Akupunktør Jeanette Johannessen = #EnGladAkupunktør

Det har vært en travel vinter og vår her på klinikken, og det er så fint å se at mange har nytte av akupunktur. Det er jeg glad for - og jeg blir ALLTID glad for å kunne hjelpe ❤️ 

Men jeg, #EnGladAkupunktør, trenger som alle andre å ta litt ferie for å lade batteriene, og siden de fleste tar ferie i fellesferien, så gjør jeg det også. Jeg elsker jobben min, men det skal bli godt å komme seg ut av den vanlige hverdagen og gjøre litt ingenting, lese bok, gå turer, le, ha det gøy, sove lenge, ha lange frokoster, finne zen og puste inn og puste ut... Det håper jeg du også skal gjøre. God ferie er skikkelig bra for helsa!

Jeg starter min ferie fra 1. juli, men min dyktige kollega Minh, jobber noen dager i juli. Dersom du ikke klarer å vente på behandling til jeg er tilbake 29. juli, kan du ta kontakt med henne. Hvis Minh ikke har tid, så anbefaler jeg deg om å ta kontakt med en kvalifisert akupunktør via Akupunkturforeningen hvis du skal ha behandling med nåler. Da kan du være trygg på at vedkommende har en solid utdanning. Du finner de på www.akupunktur.no.


En riktig god sommer ønskes deg! 

Hilsen #EnGladAkupunktør ❤️

Ønsker du å bestille time?