KOSMETISK AKUPUNKTUR


Kosmetisk akupunktur passer for alle, men bør ikke benyttes om man er plaget med migrene, har blødningsrisiko eller er gravid.
Kosmetisk akupunktur passer for alle, men bør ikke benyttes om man er plaget med migrene, har blødningsrisiko eller er gravid.

Alder, livsstil og arv spiller en rolle i forhold til vårt utseende, men noen kan ha ekstra utfordringer og hudplager som feks akne, kviser, arr, eksem, dype rynker, tunge øyelokk etc. Kosmetisk akupunktur er et naturlig alternativ til skjønnhetsoperasjoner (rynker og linjer), innsprøyting med f.eks. Botox, sterke medisiner mot hudproblemer, og ved tidlig aldringstegn. Det er fritt for ubehagelige bivirkninger, og man tilfører ikke kroppen unaturlige stoffer man ikke helt vet rekkevidden av.

Under behandling forsøker akupunktøren å stimulere til økt sirkulasjon og kollagenproduksjon i huden, styrke bindevevet og redusere spenninger i muskulatur slik at huden får hjelp til å «rydde» litt ekstra opp, noe som igjen kan gi deg et oppløft og en fin glød i huden. 

Akupunktør MAF, Jeanette Johannessen, tilbyr behandling med kosmetisk akupunktur. Hun har fullført kurs i kosmetisk akupunktur for akupunktører, og har 15 års erfaring innenfor dette feltet. 

Her kan du laste ned artikkel om kosmetisk akupunktur hos Jeanette i ukebladet Allers:

"Skjønnhet kommer innenfra"

«Skjønnhet kommer innenfra» er sikkert et ordtak som du kjenner til, og behandlingen kombineres derfor alltid med klassisk/medisinsk akupunktur. Akupunktøren fokuserer ikke bare på det ytre, men også hvordan det står til med hele deg. Hvordan du har det med deg selv, synes ofte på utsiden. Det er ikke uvanlig at man har f eks søvnproblemer, fordøyelsesplager eller stresslidelser. Dette kan føre til at man ikke bare føler seg sliten, men også ser sliten ut. Det sies at hudhelsen henger sammen med evnen til å takle stress og at det er vanlig å få mer uren hud med høye nivåer av stresshormoner i kroppen. Behandlingen går derfor på å forsøke å redusere stressnivået, fremme god helse, samtidig som nåler settes lokalt i ansiktshuden som skal gi en bedre sirkulasjon i hud og muskulatur lokalt, og friske opp hudens struktur som gir bedre glød i ansiktet.

Typiske behandlingsområder:

  • Kviser, arr og eksem
  • Hevelser i ansiktet
  • Poser under øynene
  • Tunge øyelokk
  • Fine linjer og rynker i ansikt

Hvor mange behandlinger anbefales?

Det anbefales ukentlig behandling i ca. 10-12 behandlinger, men flere kan oppnå respons med færre behandlinger, alt etter hva man skal jobbe med. 

For priser, se her.


Velkommen til #EnGladAkupunktør

Ønsker du å bestille time?