Med ønske om en God Jul!

21.12.2021
Jeanette´s hjemmelaga pepperkaker :D
Jeanette´s hjemmelaga pepperkaker :D

Nå er det snart jul igjen og tiden er forhåpentligvis inne til å kunne senke skuldre og ta det litt rolig. Rett og slett ta en pause fra hverdagens kjas og mas. Eller ihvertfall, så håper jeg mange kan unne seg det. Det har vært et travelt år her hos oss på Rodeløkka Akupunktur, og tiden er inne for oss akupunktører også å senke skuldre og koble av litt. 

Det har aldri vært moms på akupunktur tidligere, så høstens nedtur i 2021 var beslutningen om moms på akupunktur fra 2022. Du kan lese mer om saken her. Den gledelige nyheten var at vi har tydelig støtte til kravet om mva-fritak og autorisasjon fra flere pasientorganisasjoner, deriblant Brystkreftforeningen, Mental Helse Ungdom, Hodepine Norge, Ryggforeningen, Norges Fibromyalgiforbund og Norsk Revmatikerforening m.fl. 

Frem til akupunktører får en autorisasjon som helsepersonell, anbefaler vi at du finner din akupunktør som er medlem i Akupunkturforeningen. Alle medlemmer plikter å ha ansvarsforsikring, følge etiske retningslinjer og har en solid utdannelse i både akupunktur og medisinske fag. Akupunktørene på Rodeløkka Akupunktur er selvsagt medlem!

Vi ønsker dere en riktig god jul og ett godt nytt år. Vi ses på nyåret, den 3. januar 2022.


Ta vare <3