"Jeg kan ikke komme til avtalt time. Må jeg betale for den?"

01.10.2021

Til manges store fortvilelse og frustrasjon, så har siste 1 1/2 året handlet mye om pandemi og smitte av Covid-19. Det har ført til at vi har måtte være mer forsiktige med å treffe andre mennesker og oppsøke steder der det er flere mennesker. 

I denne tiden har folk vært kjempeflinke til å gi oss beskjed når de har hatt luftveissymptomer og har derfor ikke kunnet komme til avtalt time. Dette, i tillegg til at vi har utført strenge smitteverntiltak, så har vi vært så heldige at vi ikke har hatt noe smitte på klinikken (hurra!). Dette har vi vært svært takknemlige for og har valgt å ikke ta betalt for timen på tross av at folk har avbestilt for sent. Regelen her på klinikken er jo egentlig at man må betale for timen, dersom man ikke avbestiller timen 24 timer før, men i denne perioden har vi gjort et unntak. 

Samfunnet i Norge er nå åpnet mer opp, selv om vi enda ikke er helt kvitt faren for smitte, men mange er nå vaksinerte (det er vi også), og dermed ser det ut til at sjansen er mindre for å bli syk av korona. Vi ønsker selvsagt at folk som har bestilt time fortsatt gir oss beskjed om de har forkjølelsessymptomer, og kjenner du antydninger til forkjølelsessymptomer, ikke vent å se, men ta kontakt med oss med en gang slik at vi kan forsøke å få andre til å ta timen din. Klarer vi det, skal du slippe å betale, men dessverre er det ikke alltid vi får til det, og dermed må timen betales i sin helhet dersom timen ikke blir avbestilt 24 timer før . Dette håper vi på forståelse for :) 

Helt tilslutt; 

Forkjølelse er forårsaket av over to hundre forskjellige virus, og forskning viser at det å bli kald, faktisk kan forårsake utbrudd av forkjølelse. Det finnes også forskningsresultater som tyder på at stress i hverdagen kan påvirke mottakelighet for infeksjon, så 

- hold deg varm i høst, og ta pauser, hver dag;

- Og så ønsker jeg deg en riktig fin og fargerik høst :)

Velkommen til #EnGladAkupunktør #pustinnpustut


Ønsker du å bestille time?