Velkommen til #EnGladAkupunktør

10.02.2022

Mange av dere har kanskje sett at innleggene mine på Instagram og Facebook har emneknaggen #EnGladAkupunktør

Betydningen av #EnGladAkupunktør er at det gleder meg stort når jeg ser at folk får det bedre med seg selv under behandlingsforløpet, og etterpå. Det at folk blir bedre av behandlingen med selve nålene er selvsagt gøy, men jeg blir ekstra glad når folk blir mer bevisste på seg selv. Det er mange som får et klarere bilde av hvordan de kan ta bedre vare på seg selv, og gjør derfor videre tiltak med mål om å opprettholde en god helse. Her er et eksempel: 

- Noen oppsøker akupunktur for sine søvnproblemer. Akupunktur er kjent for å gi en god ro, og redusere spenninger og smerter i kroppen. Mange blir avslappet og roligere av selve behandlingen, men når folk også blir mer bevisste på hvilke endringer som må til for å kunne sove bedre fremover, gjør det meg ekstra glad! Folk lytter til og forstår mer hva kroppen trenger for at de skal ha det bedre, - altså, folk forstår betydningen av symptomene kroppen viser dem. Det kjenner jeg er skikkelig gøy!

Kroppen vår er fantastisk og på lag med oss. Den gir oss ofte beskjed når det er for mye av noe, eller for lite av noe i livene våre. Sover vi for lite, vil kroppen etterhvert fortelle oss at noe må endres, gjerne i form av å gi oss symptomer på at noe ikke er helt på stell: Noen får hodepine, andre er trøtte og slitne gjennom hele dagen, eller er konstant stresset og klarer ikke slappe av på tross av at de er slitne (kronisk stress) osv. Sånn er det med andre plager også som du kan lese om under plager/lidelser her på nettsiden. 

Vel og merke; Noen opplever i perioder at tiltakene de gjør, ikke hjelper. Da får jeg ofte en melding fra vedkommende om jeg har en time slik at de kan få litt akupunktur igjen.

Gir kroppen din deg symptomer på at noe ikke er helt i balanse? Trenger du hjelp til å finne ut av det?

Velkommen til #EnGladAkupunktør

Ønsker du å bestille time?