Snart sommerferie!

16.06.2022
Foto: Jeanette Johannessen, Rodeløkka Akupunktur
Foto: Jeanette Johannessen, Rodeløkka Akupunktur

Det er litt over ett år siden akupunktør Minh Khai Mai-Thi begynte å jobbe her på klinikken, og både hun og jeg stortrives sammen! Det håper jeg flere av dere som er innom oss merker. Og som Minh sier; 

"Det er stas å jobbe med en som liker faget vårt like godt som meg!"

Vi er begge like ivrige og engasjerte akupunktører som elsker å hjelpe folk slik at de får en bedre livskvalitet og helse, både fysisk og psykisk. For å kunne gjøre dette best mulig, kreves det solid utdanning og jevnlig oppdatering av kunnskapen innenfor både tradisjonell østasiatisk medisin, biomedisin og psykisk helse. Og ikke minst er det viktig med god nåleteknikk og hygiene! Mange terapeuter behandler folk med nåler i disse tider, men dessverre kreves det ingen utdanning for å utøve yrket, så det blir opp til hver enkelt pasient å finne ut av hvilken utdanning nålebehandleren/akupunktøren har. 

Lurer du på hvilken utdanning vi på Rodeløkka Akupunktur har, så kan dere lese mer om Minh HER og om hvilken utdanning jeg har HER. Velkommen skal dere være! 

Ferie i juli

Det er nå endelig sommer og snart tid for en etterlengtet sommerferie for mange. Noen har kanskje tenkt seg å reise utenlands denne sommeren, være på hytta eller rett og slett bare være hjemme? Uansett, så krysser vi fingre for at vi alle får litt påfyll av sol, varme og mange fine sommerdager, og gode stunder vi ellers ikke har tid til på en vanlig hverdag.

Minh og jeg velger å ta ferien vår i juli når de fleste selv tar ferie, og vi gleder oss til å lade opp litt, slik at vi har masse bra å gi til dere når høsten og vinteren kommer. Omsorg og tilstedeværelse står høyt oppe på prioriteringslisten vår her på klinikken. 

Vi er tilbake 1. august. Velkommen!

Beste hilsen fra Jeanette!

 #EnGladAkupunktør 

Minh (til høyre) og jeg ønsker dere en riktig god sommer!
Minh (til høyre) og jeg ønsker dere en riktig god sommer!

Ønsker du å bestille time?