Akupunktur handler ikke bare om nåler

02.09.2022

Høsten nærmer seg, sommeren er over og vanlig hverdag er tilbake for de fleste av oss. For noen har det vært godt å komme tilbake til hverdagen, mens for andre kjennes det vanskelig å komme tilbake, da hverdagen ofte består av stress, mas og kjas, og bekymringer.

Håper du har latt "humla suse" i sommer, noe som betyr betyr å nyte livet sorgløst og uten bekymringer :)
Håper du har latt "humla suse" i sommer, noe som betyr betyr å nyte livet sorgløst og uten bekymringer :)

Gode samtaler

Akupunktur benyttes ved mange forskjellige plager/lidelser, også for å forebygge, men akupunktur handler så mye mer enn å bare få nåler. Samtalen jeg har med folk er viktig. 

Gjennom samtalen, finner vi enkle grep sammen for å gjøre hverdagen, og de utfordringene den enkelte står i, lettere å takle. Vi diskuterer også hvordan man kan forebygge videre plager. 

Indre stress

Vonde følelser og tanker som man sitter inne med, skaper stress. Indre stress. Mange sliter med dette. Livet kan føles ekstra vanskelig når man sitter inne med vonde følelser uten å helt forstå hvorfor, eller ikke får satt skikkelig ord på det man plages med. 

Det er for mange også vanskelig å dele de tunge og kanskje de uforståelige tingene i livet med andre, på tross av at de har gode venner. Da er det godt å vite at vi på klinikken har taushetsplikt der man kan fortelle akkurat hva man vil, og kanskje få innspill på hva man kan gjøre for å få det bedre. Tilbakemeldingen jeg får på dette er enormt positiv. Vi trenger alle å bli sett og forstått. Omsorg og tilstedeværelse står høyt oppe på prioriteringslisten vår her på klinikken. Velkommen skal du være!

Velkommen til 

#EnGladAkupunktør 

#forståelse #empati #blisett #blihørt

Ønsker du å bestille time?